Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) bij screeningsautoriteit Justis, is normaal gesproken een efficiënt proces. Bij VOGnodig zorgen we ervoor dat je aanvraag binnen 24 uur op werkdagen wordt verwerkt. Na deze verwerking zou je binnen 24 uur een e-mail van Justis moeten ontvangen met instructies voor de identificatie via je DigiD.

Controleer je spamfolder

Het kan echter voorkomen dat je geen e-mail ontvangt van screeningsautoriteit Justis, zelfs na 48 uur wachten. In dat geval raden we je aan om eerst je spamfolder te controleren.

Het komt namelijk regelmatig voor dat e-mails van Justis, met name bij Gmail-accounts, per ongeluk in de spamfolder terechtkomen. Door je spamfolder te controleren, kun je ervoor zorgen dat je geen belangrijke communicatie mist.

Neem contact op met de klantenservice

Mocht je na het controleren van je spamfolder nog steeds geen e-mail hebben ontvangen van Justis, dan staan onze klantenservicemedewerkers voor je klaar om je te helpen.

Ze zijn beschikbaar op doordeweekse dagen van 9.00 tot 16.00 uur en kunnen al je vragen beantwoorden met betrekking tot de Verklaring Omtrent het Gedrag.

Door contact op te nemen met onze klantenservice, kunnen we samen met jou de situatie onderzoeken en ervoor zorgen dat je aanvraag zo spoedig mogelijk door Dienst Justis in behandeling wordt genomen.

Probleem oplossen

Bij VOGnodig begrijpen we dat een soepel en efficiënt proces bij het verkrijgen van een VOG belangrijk is. We willen ervoor zorgen dat je alle benodigde stappen kunt doorlopen zonder vertragingen of ongemakken.

Dus als je geen e-mail ontvangt van screeningsautoriteit Justis, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen en je aanvraag succesvol voort te zetten.

Lees verder: