Situatie 1

Je verblijft in het buitenland en bent ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Als je in deze situatie verkeert, kun je zonder problemen online een VOG aanvragen. Het enige wat je nodig hebt, is een DigiD en een IBAN. Met behulp van het VOG aanvraagformulier van VOGnodig kun je snel en gemakkelijk je aanvraag indienen.

Situatie 2

Je verblijft in het buitenland en bent niet ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Helaas is het in dit geval niet mogelijk om online een VOG aan te vragen.

Je zult echter niet helemaal buitenspel staan. Er zijn alternatieve methoden beschikbaar om je aanvraag te voltooien.

Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van VOGnodig om de specifieke stappen en vereisten te bespreken die van toepassing zijn op jouw situatie.

Klantenservice VOGnodig

Bij VOGnodig begrijpen we dat elke situatie uniek is, en we staan klaar om je te helpen bij het aanvragen van je VOG vanuit het buitenland.

Onze klantenservice is beschikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het proces.

Neem gerust contact met ons op en we zullen je voorzien van de nodige informatie en begeleiding, zodat je de juiste stappen kunt nemen om je VOG aanvraag succesvol te voltooien, waar je ook bent.


Lees meer: