Er circuleert informatie op internet waarin wordt vermeld dat een handtekening van je werkgever verplicht is bij het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit geldt echter niet voor online aanvragen via VOGnodig. Als je je VOG via VOGnodig aanvraagt, is een handtekening van je werkgever niet vereist.

Vraag een VOG aan bij VOGnodig

Bij VOGnodig heb je de mogelijkheid om een VOG aan te vragen voor jezelf of voor je eigen bedrijf. Hierdoor hoef je de naam van de organisatie niet in te vullen.

Als je echter graag wilt dat de naam van de organisatie waarvoor je de VOG aanvraagt op het aanvraagformulier wordt vermeld, kun je de naam van het bedrijf invullen en aangeven om wat voor soort VOG-aanvraag het gaat.

Op deze manier ontvang je een VOG die is afgestemd op de wensen van je werkgever.

Flexibiliteit en gemak

Het aanvragen van een VOG zonder tussenkomst van je werkgever biedt flexibiliteit en gemak. Het stelt je in staat om zelf de regie te hebben over je aanvraagproces en om snel de benodigde documenten te verkrijgen.

Of je nu een VOG nodig hebt voor je huidige baan, een nieuwe functie of als zelfstandig ondernemer, VOGnodig maakt het proces eenvoudig en efficiënt.

Elke aanvraag uniek

Bij VOGnodig begrijpen we dat elke aanvraag uniek is en dat de wensen en behoeften kunnen variëren.

Door de mogelijkheid te bieden om een VOG aan te vragen zonder tussenkomst van je werkgever, willen we ervoor zorgen dat het aanvraagproces soepel verloopt en dat je snel kunt beschikken over de vereiste documentatie.

Eenvoudige aanvraagprocedure

Dus, of je nu een VOG wilt aanvragen voor jezelf of voor je eigen bedrijf, bij VOGnodig kun je rekenen op een vlotte en eenvoudige aanvraagprocedure, zonder dat je afhankelijk bent van een handtekening van je werkgever. Neem de controle over je eigen aanvraag en ontvang de VOG die perfect aansluit op jouw situatie.


Lees verder: