Wanneer je besluit om via VOGnodig een VOG aan te vragen, vragen wij screeningsautoriteit Justis namens jou om de aanvraag te verwerken. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een e-mail van Justis waarin je wordt gevraagd om je te identificeren met behulp van je DigiD. Aangezien wij kosten in rekening brengen (€ 8) voor het indienen van de VOG-aanvraag, vervalt het herroepingsrecht op het moment dat wij onze dienst hebben geleverd.

Verandering in je situatie

Bij VOGnodig begrijpen we dat situaties kunnen veranderen en dat je mogelijk je aanvraag wilt annuleren voordat deze wordt verwerkt. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zullen ons best doen om aan je wensen tegemoet te komen. 

Afzien van de aanvraag

Mocht je echter toch willen afzien van onze service voordat wij de aanvraag hebben ingediend bij Dienst Justis, dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van VOGnodig.

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je verder te helpen. De klantenservice is op werkdagen geopend tussen 9.00 uur en 16.00 uur en staat klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen in je aanvraag te regelen.

Tijdig informeren

Bij VOGnodig staan we voor transparantie en klanttevredenheid. We willen ervoor zorgen dat je een soepel en probleemloos proces hebt bij het aanvragen van je VOG. Daarom doen we ons best om je tijdig te informeren en bij te staan bij elke stap van de procedure.

Lees verder: