Het kan voorkomen dat je na het indienen van je aanvraag plotseling beseft dat er een foutje is geslopen. Gelukkig kunnen we nog wijzigingen aanbrengen in de aanvraag, maar alleen als deze nog niet verwerkt en verzonden is naar Justis. Om het probleem op te lossen, vragen we je vriendelijk om zo snel mogelijk een e-mail te sturen naar [email protected].

Fouten corrigeren

Bij VOGnodig begrijpen we dat iedereen wel eens een vergissing kan maken. We willen er alles aan doen om je te helpen en ervoor te zorgen dat je VOG-aanvraag correct en probleemloos verloopt. Door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam, geven we je de mogelijkheid om eventuele fouten te corrigeren voordat de aanvraag wordt verwerkt.

Neem zo snel mogelijk contact op

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat we alleen wijzigingen kunnen aanbrengen als de aanvraag nog niet is verwerkt en verzonden naar Justis. Zodra de aanvraag in dit stadium is beland, kunnen we geen verdere aanpassingen meer doen. Daarom raden we je aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen als je een fout of onnauwkeurigheid in je aanvraag opmerkt.

Lees ook: