Bij VOGnodig streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met onze services.

Echter, we begrijpen dat er soms situaties kunnen ontstaan waarin een klant een klacht heeft over onze diensten. Als jij je in zo'n situatie bevindt, willen we je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.

Efficiente oplossing bieden

Bij onze klantenservice staan de medewerkers klaar om naar je klacht te luisteren en je te helpen. We nemen je klacht serieus en zullen er alles aan doen om deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Zodra je je klacht hebt ingediend, zullen we deze direct in behandeling nemen.

Inhoudelijke reactie binnen veertien dagen

Ons streven is om binnen veertien dagen een inhoudelijke reactie te geven op je klacht. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met de afhandeling van je klacht en dat eventuele problemen worden opgelost. Onze klantenservicemedewerkers zullen met zorg en aandacht naar je klacht kijken en proberen tot een passende oplossing te komen.

We willen ervoor zorgen dat elke klant een positieve ervaring heeft en dat eventuele klachten op een professionele en bevredigende manier worden afgehandeld. 

Meer weten over de Verklaring Omtrent Gedrag? Bekijk dan ook eens onze begrippenlijst.